ua en ru

Росія не допустила ввезення в Крим великої партії української яловичини

Росія не допустила ввезення в Крим великої партії української яловичини
Інспектори Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим і м. Севастополь не допустили ввезення в Крим великої партії української яловичини з Вінницької області України.

Інспектори Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим і м. Севастополь не допустили ввезення в Крим великої партії української яловичини з Вінницької області України. Про це повідомили в прес-службі відомства.

"При ветеринарному контролі вантажу вагою 7 тонн, який прямував з села Буди Вінницькій області на адресу сімферопольського приватного підприємця, було виявлено відсутність ветеринарних документів на весь обсяг поставленої яловичини. Крім того, туші виявилися частково розкиданими в кузові вантажівки, а лівер підприємці перевозили навалом в поліетиленових мішках прямо на підлозі кузова, що є грубим порушенням правил транспортування продуктів", - написали у прес-службі.

У зв'язку з цим Россільгоспнагляд не допустив на територію півострова української яловичини, транспорт розгорнули в зворотному напрямку.

Нагадаємо, вчора, 12 листопада, інспектори Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим і р. Севастополь не допустили ввезення в Крим великої партії української курятини.