ua en ru

Росія робить головну ставку на внутрішню дестабілізацію в Україні, - Порошенко

Росія робить головну ставку на внутрішню дестабілізацію в Україні, - Порошенко Фото: Петро Порошенко

Порошенко сподівається на якнайшвидші результати розслідування подій 31 серпня під ВРУ

Російська Федерація (РФ) зараз робить головну ставку на внутрішню дестабілізацію в Україні. Про це заявив Президент України Петро Порошенко в ході розширеного засідання Кабінету міністрів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Останні події, які відбулися під Верховною Радою 31 серпня, а я думаю, що найближчим часом стануть відомі подробиці, які нададуть слідчі органи - це буде жах, коли ви почуєте плани терористів і що вони збирались зробити", - заявив Порошенко.

При цьому він також наголосив, що розхитування політичної ситуації з кредитами країни є головною загрозою для її економічної стабілізації.

"Частина політикуму вирішила, що зовнішні загрози вже не актуальні і зараз саме час розпалювати у країні внутрішній конфлікт. Ще раз наголошую, заради зайвих місць у районних радах ці люди готові і гранати метати під Верховною Радою, і всю Україну підпалити. І Росія теж робить головну ставку зараз на внутрішні дестабілізацію. Спроба розхитати політичну ситуацію в країні - є головною загрозою економічної стабілізації", - зазначив Президент.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко запевнив, що гіперінфляції в Україні не буде.