ua en ru

У Росії затримали брата ймовірного організатора теракту в метро Петербурга

У Росії затримали брата ймовірного організатора теракту в метро Петербурга Фото: передбачуваний організатор теракту в метро Петербурга Аброр Азімов

Брата Азімова затримали в Москві після його екстрадиції з Киргизії

Федеральна служба безпеки Росії затримала брата ймовірного організатора теракту в метро Петербурга Аброра Азімова після його екстрадиції до країни, передають російські ЗМІ.

Повідомляється, що затримання Акрама Азімова, якого екстрадували з Киргизії в РФ, сталося на території Нової Москви.

"Федеральною службою безпеки РФ в рамках порушеної СК Росії кримінальної справи за фактом терористичного акту 3 квітня в метрополітені Санкт-Петербурга 19 квітня затриманий старший брат організатора розслідуваного злочину Аброра Азімова - Азімов Акрам, 1988 року народження", - йдеться в повідомленні ФСБ.

У мережі з'явилося відео затримання брата Азімова. Його затримали на зупинці, з собою у Акрама Азімова нібито була граната.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що старшого брата організатора теракту в метро Петербурга депортували в Росію після допиту в Держкомітеті нацбезпеки Киргизії. Старшого брата Азімова депортували до Росії у зв'язку з тим, що у нього є російське громадянство.