ua en ru

У Росії порушили справу за фактом аварії судна в Чорному морі

У Росії порушили справу за фактом аварії судна в Чорному морі Фото: суховантаж "Герої Арсеналу" зазнав аварії в Чорному морі

Аварія суховантажу у Чорному морі сталася сьогодні

Слідчий комітет Російської Федерації порушив справу за фактом аварії судна в Чорному морі. Про це йдеться в повідомленні на сайті російського відомства.

"Слідчими органами Південного слідчого управління на транспорті Слідчого комітету Російської Федерації порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 263 КК РФ (Порушення правил безпеки руху і експлуатації залізничного, повітряного, морського та внутрішнього водного транспорту та метрополітену, - ред.) за фактом аварії в акваторії Чорного моря суховантажу "Герої Арсеналу", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, аварія суховантажу у Чорному морі сталася 19 квітня 2017 року приблизно о 3:30 ночі поблизу Керченської протоки. Суховантаж під прапором Панами прямував з Ростовської області в Туреччину, перевозячи зерно.

"В районі затоплення працюють рятувальні служби. В даний час врятовано декілька членів екіпажу. Слідчими проводиться огляд місця події, приймаються заходи до встановлення всіх обставин події. Розслідування кримінальної справи триває", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що аварія суховантажу в Чорному морі могла статися через шторм.