ua en ru

В Росії збирають підписи за відставку Медведєва

В Росії збирають підписи за відставку Медведєва Фото: Дмитро Медведєв

Партія "Справедлива Росія" оголосила про старт збору підписів під зверненням до Медведєва з вимогою "Роби або йди"

Партія "Справедлива Росія" оголосила про початок збору підписів під зверненням до прем'єр-міністру Дмитру Медведєву з вимогою "Роби або йди". Звернення опубліковано на офіційному сайті "Справедливої Росії".

"Нас не влаштовують хронічна безпорадність уряду і його бездіяльність в умовах, коли положення мільйонів громадян погіршується з кожним днем. Ми говоримо: "Роби або йди геть!". З сьогоднішнього дня ми починаємо збирати 10 мільйонів підписів під цією вимогою", - йдеться в заяві.

Партія звинуватила Медведєва і уряд Росії у прийнятті рішень, які суперечать інтересам громадян. "Постійно зростаючі побори і зневажливе ставлення до мільйонів громадян - ось що стало звичним стилем роботи вашого уряду і вашої партії", - заявили в "Справедливої Росії".

Таким чином, партія оголосила про старт всенародної акції - вимогу до уряду - Кабінету міністрів та його голові Дмитру Медведєву.
Серед вимог значиться, скасування системи збору грошей на капітальний ремонт, скасування транспортного податку та повернення податку на майно фізичних осіб на колишній рівень, а також звільнення від сплати земельного податку власників ділянок до 8 соток.

"Дмитро Анатолійович, роби або йди геть!" - заявив голова партії Сергій Миронов.

Нагадаємо, Дмитро Медведєв заявив, що Росії доведеться істотно скоротити витрати федерального бюджету на 2016 рік і відмовитися від низки проектів.