ua en ru

У Росії назвали "параноєю" слова Порошенка про "щупальця Кремля"

У Росії назвали "параноєю" слова Порошенка про "щупальця Кремля" Фото: Франц Клінцевич прокоментував заяву Порошенка

У Раді Федерації Росії відреагували на слова українського президента щодо нової гібридної війни РФ

Перший заступник голови до комітету Ради Федерації Росії з оборони та безпеки Франц Клінцевич вважає, що слова президента України Петра Порошенка про "щупальця Кремля" є "проявом параної". Про це Клінцевіч повідомив журналістам 27 травня, передає ТАСС.

На думку Клінцевича, існує "русскій мір, як геополітичне та соціокультурне явище, вплив якого на людство дійсно величезний". За словами російського сенатора, такі "щупальця" обрізати "неможливо".

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко опублікував статтю в американському виданні Politico, в якій закликав лідерів G7 зупинити "агресію Росії" й "інвестувати" в безпеку України. У статті він застеріг членів G7 від зволікання, так як Росія, за словами Порошенка, вже почала "гібридну війну" в віртуальному просторі, наслідки якої відчуваються і за межами України.

"Щупальця Кремля простяглися до горла ключових регіональних центрів України і її трансатлантичних союзників", - написав Порошенко.

При цьому він додав, що ті, "кому вистачає хоробрості обрізати ці щупальця, стають цілями нових атак". Також президент України знову повторив свою заяву про те, що Росія здійснила "хакерську атаку" на сайт його адміністрації після блокування Києвом на території країни російських соцмереж.