ua en ru

У Росії чоловік розстріляв 8 людей

У Росії чоловік розстріляв 8 людей Фото: стрілянина велася з гладкоствольного карабіна

Убивство сталося в результаті побутового конфлікту

У Росії невідомий чоловік розстріляв вісьмох людей, із яких дві жінки і шість чоловіків. Інцидент стався в селищі Редкіно на південному сході Тверській області, повідомляє прес-служба Слідчого комітету РФ.

Зазначено, що вбивство сталося в результаті побутового конфлікту, який стався на одному з масових заходів. Один із учасників конфлікту, за даними слідчих, приніс із дому зброю і розстріляв із неї "своїх кривдників і свідків".

Повідомляється, що стрільцем виявився електрик, якого покликали допомогти по господарству.

"За попередніми даними, запрошений для допомоги сусід-електрик не поділив щось із господарями, приніс рушницю і розстріляв людей", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в прес-службі регіонального управління МВС, раніше вказаний чоловік уже притягувався до відповідальності лише за порушення правил дорожнього руху.

"Убивство скоїв раніше не судимий житель Москви з гладкоствольного карабіна на ґрунті побутового конфлікту. Під час вбивства він перебував у стані алкогольного сп'яніння", - сказали там.

Співробітники правоохоронних органів затримали нападника, найближчим часом його допитають і проведуть щодо нього слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті стрілянини у Дніпровському районі Києва чоловік отримав вогнепальне поранення.