ua en ru

У Росії евакуювали 5 аеропортів через повідомлення про мінування

У Росії евакуювали 5 аеропортів через повідомлення про мінування Фото: аеропорт (УНІАН)

Жодне анонімне повідомлення про загрозу вибуху не підтвердилося

У Росії в неділю, 31 грудня, були евакуйовані пасажири і персонал аеропортів у п'яти містах через неправдиві дзвінки про замінування будівель. Про це повідомляє російське агентство РБК.

Так, уранці була проведена евакуація пасажирів та працівників аеропорту Кемерова, щоб перевірити повідомлення про замінування, у результаті вибухового пристрою виявлено не було і аеропорт продовжив працювати в штатному режимі.

У неділю ввечері за місцевим часом був евакуйований аеропорт Магадана, також через повідомлення про нібито закладену в будівлі бомбу.

"В аеропорт прибули співробітники поліції і рятувальники. Евакуювали всіх, хто перебував у будівлі аеропорту", - розповів заступник директора аеропорту.

Також увечері через дзвінок про замінування були евакуйовані пасажири і співробітники міжнародного аеропорту Волгограда, під час перевірки вибуховий пристрій виявлено не було і аеропорт повернувся до роботи в штатному режимі

За інформацією агентства, евакуація проводилася також у аеропортах Казані та Саратова, в обох випадках вибухові пристрої виявлені не були і аеропорти поновили роботу в штатному режимі

Нагадаємо, 27 грудня у Харкові евакуювали близько 240 осіб через повідомлення про замінування гуртожитку.