ua en ru

У Росії допитали замовника вбивства Вороненкова, - джерела

У Росії допитали замовника вбивства Вороненкова, - джерела Фото: Денис Вороненков (facebook.com/deputatvoronenkov)

Володимир Тюрін на допиті спростував зв'язки з ФСБ та інформацію про конфлікти з Вороненковим

Слідчий комітет Росії допитав підприємця Володимира Тюріна, якого українське слідство називає замовником вбивства екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, передає російське видання "Комерсант" з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

За даними джерел, Тюрін за своєю ініціативою приїхав до управління Слідчого комітету Росії, яке також розслідує справу про вбивство Вороненкова в Києві. Тюрін нібито заявив, що вирішив приїхати у зв'язку з повідомленнями української Генеральної прокуратури про причетність до вбивства. На допиті він заявив, що якоїсь неприязні до Вороненкова не відчував, як і почуття ревнощів, тому що розлучився з Марією Максаковою задовго до того, як вона стала зустрічатися з депутатом.

Крім того, Тюрін заявив, що не був знайомий з Вороненковим, тому між ними не було конфліктів. Також він заперечує зв'язки з Федеральною службою безпеки Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ попросить Росію екстрадувати замовника вбивства Вороненкова. Зазначимо, матеріали щодо вбивства Вороненкова направлені до Шевченківського райсуду Києва.