ua en ru

Россільгоспнагляд виявив порушення при ввезенні м'ясомолочної продукції з Білорусі до РФ

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) виявила порушення при ввезенні м'ясомолочної продукції з Білорусі до Росію. 

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) виявила порушення при ввезенні м'ясомолочної продукції з Білорусі до Росію. Про це повідомляє прес-служба Россільгоспнагляду.

Зокрема, в Брянській та Смоленській областях виявлено дві партії молочної продукції загальною вагою близько 17 т і п'ять партій готової м'ясної продукції загальною вагою близько 3 т, ввезених з Білорусі без ветеринарних супровідних документів та з порушенням умов транспортування. Також виявлена партія охолодженої яловичини загальною вагою понад 15 т, перевезеної з порушеннями ветеринарно-санітарних вимог в частині таврування м'яса. Небезпечна продукція повернена на територію Білорусії.

Россільгоспнагляд посилив контроль за виробленою в Білорусії сільгосппродукцією у зв'язку з введеними 30 серпня 2013 р. тимчасовими обмеженнями на постачання з республіки свиней, їх генетичного матеріалу, свинарської продукції та кормів, що не пройшли термічну обробку. Обмеження введені через зафіксований в Білорусії спалах африканської чуми свиней.