ua en ru

Россільгоспнагляд зняв обмеження на постачання яловичини з України

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) з 23 липня 2014 р. зняла введені раніше обмеження на постачання в Російську Федерацію яловичини виробництва українського підприємства ЗАТ "Агропродукт".

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) з 23 липня 2014 р. зняла введені раніше обмеження на постачання в Російську Федерацію яловичини виробництва українського підприємства ЗАТ "Агропродукт". Про це повідомляє прес-служба російського відомства.

При цьому в Россільгоспнагляді уточнюють, що ввезення підконтрольної продукції із зазначеного підприємства до Росії дозволене через МАПП "Троєбортне", МАПП "Погар", ЖДПП "Суземка", МАПП "Матвєєв Курган", а також через кримські ДАПП "Перекоп" і МАПП "Армянськ".

Нагадаємо, Россільгоспнагляд ввів обмеження на ввезення в РФ яловичини виробництва ЗАТ "Агропродукт" з 5 червня 2014 р. Підставою для таких заходів стало перевищення кількості мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів (КМАФАнМ) в даній продукції.