ua en ru

Росспоживнагляд не забороняє продукцію Roshen виробництва російської фабрики

Росспоживнагляд не забороняє продукцію Roshen виробництва фабрики, розташованої в м. Липецьку (Росія). Про це заявив глава Росспоживнагляду Геннадій Онищенко сьогодні в Москві, передає ТСН.

"Якщо ви шанувальники Roshen, рекомендую користуватися продукцією липецької фабрики, це ми не забороняємо", - сказав він.

Нагадаємо, з кінця липня 2013 р. ввезення в Росію кондитерських виробів Roshen заборонене після того, як Росспоживнагляд відібрав в торгових мережах Москви продукцію чотирьох фабрик компанії і виявив порушення за якістю. Roshen заявляє, що зацікавлена в якнайшвидшому врегулюванні ситуації і готова прийняти будь-яку з українських фабрик інспекцію контролюючого органу Росії з перевіркою.

При цьому раніше Онищенко заявляв, що Україна не надала всю документацію, необхідну для повернення продукції Roshen на ринок РФ. На наступний день після цього у Мінапк України відповіли, що українська сторона надала РФ інформацію про кондитерських підприємствах і чекає інспекторів Росспоживнагляду для перевірки.