ua en ru

Ярославський підтвердив, що не продає свої ТРЦ "Караван"

Ярославський підтвердив, що не продає свої ТРЦ "Караван" Фото: Олександр Ярославський

Ярославський в Давосі прокоментував ситуацію з "Караваном"

Власник і президент групи DCH Олександр Ярославський підтвердив, що не збирається продавати мережу торгово-розважальних центрів "Караван", яка йому належить. Про це сьогодні, 19 січня, він сказав у коментарі журналістам в кулуарах "Українського сніданку" в Давосі.

Зокрема, він сказав, що "ніколи не мав відношення до гіпермаркетів "Караван", які в даний час працюють в ТРЦ", а поширена ЗМІ інформація про купівлю компанією "Ашан" мережі "Караванів" стосувалася саме гіпермаркетів, а не торговельно-розважальних центрів. Ярославський підкреслив: "Я не рітейлер, це не мій бізнес. По відношенню до "Караванів" я девелопер, у мене торгові площі, які я здаю в оренду".

Таким чином, якщо угода з купівлі "Ашаном" гіпермаркетів "Караван" підтвердиться, то мова буде йти тільки про зміну власника цієї торговельної роздрібної мережі, яка орендує площі в ТРЦ Ярославського.

Раніше DCH Real Estate, керуюча компанія мережі ТРЦ "Караван", розповсюдила офіційну заяву, в якій також акцентувала, що "гіпермаркет "Караван" - орендар однойменного ТРЦ... Ніякого впливу на діяльність або які-небудь рішення орендаря DCH Real Estate не має".

Як відомо, мережа ТРЦ "Караван" складається з 3 об'єктів у Києві, Харкові та Дніпрі, їх загальна площа становить 250 тис. кв. м. Кількість орендарів торгових площ перевищує 600. Власником мережі є група DCH Олександра Ярославського.