ua en ru

Росавіація відмовилася припиняти експлуатацію Boeing 737

Росавіація відмовилася припиняти експлуатацію Boeing 737 Фото: Росавіація відмовилася припиняти експлуатацію Boeing 737

Міждержавний авіаційний комітет просить вважати раніше спрямований текст заяви недійсним

Лайнери сімейства Boeing 737, що належать російським авіакомпаніям,
продовжать польоти, підстав для припинення їх експлуатації немає. Про це заявив журналістам глава Росавіації Олександр Нерадько, передає РБК.

Так, за словами Нерадька, випущений раніше Міждержавним авіаційним комітетом (МАК) лист, в якому заявлялося про відкликання російського підтвердження сертифіката літака Boeing 737 вже оголошено недійсним і в Росавіацію надійшла нова версія документа.

"До нас надійшов документ про те, що МАК просить вважати раніше спрямований текст заяви недійсним. Учасники наради відзначили досить несерйозний підхід МАК до такого важливого питання. Представляється, що в самому МАК існують різні точки зору на це питання", - повідомив він.

Разом з тим Нерадько додав, що представники МАК на попередню нараду в Росавіації не прийшли, а суперечать один одному заяви Комітету потребують вивчення.

Нагадаємо, вчора, 5 листопада, повідомлялося, що Міждержавний авіаційний комітет відкликав сертифікат типу в обох модифікацій літаків Boeing-737 (Classic і NG), експлуатованих російськими авіаперевізниками.