ua en ru

Роналду сьогодні дасть свідчення у справі про несплату податків

Роналду сьогодні дасть свідчення у справі про несплату податків Фото: Кріштіану Роналду (realmadrid.com)

Показання він буде давати у закритому режимі

Нападник мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду сьогодні, 31 липня, дасть свідчення у справі про ухилення від сплати податків. Про це повідомляє Marca.

Справу порушено на підставі позову прокуратури Мадрида за фактом можливого скоєння кількох податкових злочинів в період з 2011 по 2014 роки. Показання Кріштіану Роналду буде давати в суді міста Посуело-де-Аларкон (провінція Мадрид) в закритому режимі. Футболісту загрожує 28 млн євро штрафу і сім років в'язниці.

32-річний гравець вважає себе повністю невинним і має намір відстоювати свою точку зору. Як зазначалося раніше, напередодні надання свідчень португалець посилив свою команду юристів, які будуть захищати його честь.

Нагадаємо, нападаючий мадридського футбольного клубу "Реал" Кріштіану Роналду спростував інформацію ЗМІ про те, що говорив про намір змінити клубну прописку.

Футболіст заявив, що говорив під час зустрічі з представниками керівництва "королівського клубу" про те, що відчуває себе ображеним у світлі висунутих проти нього звинувачень у податковому злочині.