ua en ru

Роналду відмовився спілкуватися зі ЗМІ після суду у справі про несплату податків

Роналду відмовився спілкуватися зі ЗМІ після суду у справі про несплату податків Фото: Кріштіану Роналду (instagram.com/cristiano)

Гравець не став робити ніяких заяв

Нападник мадридського "Реала" Кріштіану Роналду відмовився спілкуватися з журналістами після сьогоднішнього судового засідання у справі про ухилення від сплати податків, яке відбулося в Посуело-де-Алакрон. Про це повідомляє Marca.

Португалець давав свідчення майже півтори години. Після закінчення засідання Роналду відмовився від спілкування з журналістами, сказавши тільки, що пізніше випустить офіційну заяву. Після цього футболіст поїхав додому.

Гравець збірної Португалії в суді відповідав на звинувачення з приводу ухилення від сплати податків на суму 14,7 млн євро з 2011 по 2014 рік. Прокуратура вважає, що Роналду використовував створену бізнес-структуру з метою приховування своїх доходів, отриманих за іміджеві права.

У разі якщо форвард "Реала" буде визнаний винним у даній справі, то йому загрожує тюремне ув'язнення терміном на два роки і штраф у розмірі 14,7 млн євро.

Нагадаємо, нападаючий мадридського футбольного клубу "Реал" і збірної Португалії Кріштіану Роналду вважає себе повністю невинним і не планує виплачувати 14,7 млн євро податковим органам Іспанії.