ua en ru

Роналду хоче повернутися в "Манчестер Юнайтед"

Роналду хоче повернутися в "Манчестер Юнайтед" Фото: Криштиану Роналду (instagram.com/cristiano)

У "Реалі" сподіваються, що гравець все-таки залишиться

Нападаючий мадридського футбольного клубу "Реал" Кріштіану Роналду зацікавлений в поверненні в англійський "Манчестер Юнайтед", за який виступав з 2003 по 2009 рік. Про це повідомляє Sky Sports.

Європейські ЗМІ неодноразово повідомляли про інтерес до гравця з боку МЮ. За інформацією видання, португалець також зацікавлений в поверненні в стан манкуніанців. Відзначається, що в "королівському клубі" сподіваються, що гравець все-таки залишиться. Так, головний тренер Зінедін Зідан попросив Кріштіану Роналду не йти з мадридського клубу. Також француз запевнив Кріштіану, що його проблеми з прокуратурою вдасться вирішити.

Раніше повідомлялося, що Роналду має намір покинути "Реал" у зв'язку з останніми подіями, пов'язаними зі звинуваченнями іспанської прокуратури на його адресу. Португалець налаштований рішуче, і його позиція обговоренню не підлягає. Роналду звинувачується в несплаті податків на суму 14,7 млн ​​євро в період з 2011 по 2014 рік.

Нагадаємо, керівництво мадридського футбольного клубу "Реал" докладає всіх зусиль до того, щоб переконати нападника Кріштіану Роналду не йти з клубу.