ua en ru

Роналду хоче знизити суму відступних у контракті з "Реалом"

Роналду хоче знизити суму відступних у контракті з "Реалом" Фото: Кріштіану Роналду (instagram.com/cristiano)

Контракт між сторонами розрахований до літа 2021 року

Нападник "Реала" Кріштіану Роналду не має наміру продовжувати контракт з клубом і хоче знизити суму відступних у разі розриву контракту. Про це стверджує EcoDiario.

Керівництво "вершкових» не пропонувало португальцю продовжити угоду, а сам гравець не збирається вступати в переговори. В даний час представники Роналду хочуть знайти компроміс в питанні про зниження відступних в контракті форварда.

Видання припускає, що 32-річний гравець прийняв рішення про відхід після слів президента "Реала" Флорентіно Переса про вручення "Золотого м'яча". На думку глави клубу, Неймара було б простіше завоювати цю нагороду, якби він виступав у складі мадридців.

Контракт португальця з мадридським клубом розрахований до 2021 року, а сума відступних складає один мільярд євро. Роналду грає за "Реал" з 2009 року. За цей час він провів у складі мадридців 276 матчів і забив 289 голів.

Нагадаємо, португальський футболіст Кріштіану Роналду після поразки від "Тоттенхема" (1:3) в матчі групового турніру Ліги чемпіонів заявив, що його влаштовують умови чинного контракту з мадридським "Реалом", і він не планує перепідписувати угоду.