ua en ru

Рома - Ліверпуль: анонс матчу

Рома - Ліверпуль: анонс матчу Фото: "Рома" - "Ліверпуль" (twitter.com/OfficialASRoma)

Готуємося до матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

"Рома" зустрінеться з "Ліверпулем" у матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів сезону. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". На думку букмекерів, у даному поєдинку мінімальну перевагу на боці англійського клубу.

2 травня 21:45
Рим, стадіон "Олімпіко"

У першому матчі команди подарували вболівальникам фантастичний матч. Підопічні Юргена Клоппа вели в рахунку 5:0, але на останніх хвилинах пропустили двічі від "вовків" і залишили відкритим питання переможця пари.

На матчі-відповіді буде працювати словенська бригада арбітрів на чолі з Даміром Скоміною. Допомагати йому будуть асистенти Юрі Прапротнік і Роберт Вукан. Додатковими рефері призначені Славко Винчич і Матей Юг. Четвертий суддя - Томаж Кланчнік.

Головний тренер "Роми" Еусебіо Ді Франческо: "Ми повинні прагнути цієї перемоги, викластися по повній. Треба здійснити подвиг. Ми повинні вірити і спробувати створити ще одне чудо завдяки нашій психології, уболівальникам і пристрасті навколо команди. Радий, що ми пройшли так далеко, але не хочу задовольнятися цим. Нашою метою має стати путівка до Києва".

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп: "Ми тут, щоб боротися за свої мрії і завоювати путівку в фінал. Багато хто думає, мовляв, "Ромі" достатньо всього-то виграти 3:0, але це все ж солідний результат. Нагадаю, що ми теж будемо на полі, залишатися в роздягальні не збираємося!".

Орієнтовні склади:

"Рома": Аліссон; Флоренці, Манолас, Фасіо, Коларов; Наінгголан, Де Россі, Пеллегріні; Шик, Джеко, Ель-Шаараві
Не зіграють: Карсдорп (коліно), Дефрель (коліно), Перотті (голеностоп), Стротман (ребра)

"Ліверпуль": Каріус; Александер-Арнолд, Ловрен, ван Дейк, Робертсон; Вейналдум, Хендерсон, Мілнер; Салах, Фірміно, Мане
Не зіграють: Матіп (стегно), Окслейд-Чемберлен (коліно), Джан (спина), Гомес (голеностоп)