ua en ru

Рома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчу

Рома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчу Фото: "Рома" - "Ліверпуль" (twitter.com/lfc)

Команда Юргена Клоппа поступилася, але перемогла

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між між італійською "Ромою" і англійським "Ліверпулем".

У другому півфінальному матчі з "Ромою" на її полі "Ліверпуль" зазнав першої поразки в поточній Лізі чемпіонів, але втримав потрібний рахунок і в восьмий раз в історії вийшов у фінал найпрестижнішого єврокубку. У цьому двоматчевому протистоянні було забито 13 м'ячів, що є повторенням рекорду Ліги чемпіонів.

На "Енфілді" римляни поступилися з результатом 2:5, а тому їм потрібно було зробити чергове диво - як в чвертьфінальному протистоянні з "Барселоною". Однак вже на дев'ятій хвилині рахунок відкрив "Ліверпуль".

Втім, через шість хвилин при вельми курйозних обставинах "Рома" відновила паритет. Трент Александер-Арнолд влучив у голову Джеймсу Мілнер, від якої м'яч опинився в сітці. Моменти продовжували виникати то біля одних, то біля інших воріт, і на 25 хвилині "Ліверпуль" знову вийшов вперед.

На початку другого тайму Лоріс Каріус зробив прекрасний сейв, не дозволивши відзначитися Ель-Шаараві, але на добиванні першим виявився Джеко, який спокійно вразив ціль.

За чотири хвилини до кінця основного часу відзначився Наінгголан, який в доданий час встиг ще й реалізувати пенальті. Але на більше у "Роми" просто не вистачило часу.

Рома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчуРома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчуРома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчуРома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчуРома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчуРома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчуРома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчуРома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчуРома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчуРома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчуРома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчуРома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчуРома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчуРома - Ліверпуль 4-2: відео голів та огляд матчу

-