ua en ru

Роллінс допускає демонтаж решіток навколо будівлі "Укрнафти"

Роллінс допускає демонтаж решіток навколо будівлі "Укрнафти" Фото: Марк Роллінс

Однак він сконцентрований на питаннях податкового боргу компанії

Глава ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс допускає демонтаж решіток навколо будівлі "Укрнафти" в Києві. Про це він заявив на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Мені здається, що охорона - це нормально для будь-якої великої компанії. Але як на мене, решітки просто смішні. Є реально серйозні питання щодо податкового боргу. Це не моє головне завдання - прибрати решітки з входу "Укрнафти". Не дивіться на ці грати, а дивіться, що ми хочемо зробити для майбутнього компанії. Можливо, в майбутньому ми приберемо ці грати, але це не перший пункт, який є в списку наших справ", - зазначив Роллінс.

Нагадаємо, решітки навколо будівлі "Укрнафти" у Києві з'явилися у березні 2015 р., коли бізнесмен Ігор Коломойський забарикадувався всередині будівлі з озброєними людьми. Пізніше бійці виявилися додатковою охороною. Сам Коломойський тоді назвав події під "Укрнафтою" "плановими роботами проти рейдерів"

В результаті даного інциденту Порошенко звільнив Коломойського з посади голови Дніпропетровської ОДА, а в червні "Нафтогаз" оголосив конкурс на посаду керівника "Укрнафти", переможцем якого став британець Марк Роллінс.

У липні 2015 року Ігор Коломойський оцінив якість решітки навколо офісу "Укрнафти".

"Що, болгарку взяти і самому знімати? Там хороша сталь, неіржавіюча сталь, не змогли зрізати. Буває дуже часто - побудуєш, а потім не можеш зруйнувати", - заявив Коломойський.