ua en ru

"Нафтогаз" оголосив конкурс на посаду керівника "Укрнафти"

"Нафтогаз" оголосив конкурс на посаду керівника "Укрнафти" Фото: ПАТ "Укрнафта"

Відбір кандидатів буде здійснюватися спеціальною комісією

НАК "Нафтогаз України" опублікував умови публічного відбору кандидатів на заміщення посади голови правління ПАТ "Укрнафта". Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Нафтогазу".

Згідно з постановою Кабінету міністрів України від 15 червня, відбір кандидатів на посаду керівників товариств здійснюється комісією з проведення конкурсного відбору. Склад комісії затверджується рішенням правління "Нафтогазу". Термін проведення конкурсного відбору не може перевищувати 50 календарних днів, умови відбору та критерії визначення переможців також затверджуються правлінням "Нафтогазу".

Результати конкурсу будуть опубліковані на сайті "Натофгаза" протягом п'яти робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Кандидатури переможців конкурсного відбору подаються на розгляд та узгодження до комітету за призначенням Кабміну (номінаційний комітет). Рішення номінаційного комітету подається Міністерством енергетики та вугільної промисловості в Кабмін із завданням на голосування.

Крім того, постановою передбачається, що конкурсний відбір кандидатів на посади керівників підприємств, єдиним акціонером яких є "Нафтогаз", проводиться за рішенням правління "Нафтогазу".

Нагадаємо, "Укрнафта" відмовляється виплачувати заборговані дивіденди до державного бюджету.