ua en ru

Яскрава зима з TUI Ukraine: раннє бронювання відкриває горизонти

Яскрава зима з TUI Ukraine: раннє бронювання відкриває горизонти

Досвідчені туристи знають, як заощадити на пакетних турах, не втрачаючи при цьому в якості відпочинку. Раннє бронювання від туроператора TUI Ukraine гарантує найкращі ціни на путівки і можливість заощадити кошти на новорічні подарунки або додаткові розваги і шопінг в подорожі.

Як це працює

Згідно з умовами акції, можна придбати гірськолижні або пляжні тури в різноманітні країни: Австрію, Італію, Андорру, Фінляндію, Таїланд, ОАЕ, Єгипет.

Для цього потрібно "вписатися" в дати, коли діє акційна продаж турів (початок акції — 1 липня, закінчення — 31 жовтня 2017 року). Варто також врахувати, що спеціальна пропозиція на раннє бронювання поширюється на поїздки в період з 01.10.2017 за 31.03.2018, а також на новорічні подорожі з 25.12.2017 за 10.01.2018.

Переваги завчасного бронювання

- Мінімум передоплати — 10%. Це дає можливість раціонально планувати зимовий відпочинок, і витрати на нього не вдарять по сімейному бюджету. Десята частина вартості путівки повинна бути внесена протягом двох днів. Якщо це новорічні канікули або ж подорож на гірськолижний курорт, то за 60 днів до поїздки вноситься 50% вартості. Повністю оплата проводиться за 14 днів до вильоту (це стосується безвізових напрямків) і за 28 днів — у країни, куди необхідно оформити візу. Важливий нюанс: тури на гірськолижні курорти оплачуються повністю за 45 днів до поїздки (це ж стосується і подорожей на Новий рік).

- Найкращі цінові пропозиції на відмінні готелі — знижки до 40%.

Тури в Арабські Емірати порадують любителів пляжного відпочинку в той час, коли на батьківщині зимові морози лютують. Вильоти з Києва переносять у справжню казку, яка є синтезом арабського колориту і футуристичних технологій. Кращі готелі, що беруть участь в акції "раннє бронювання": Fujairah Rotana Resort & Spa (Фуджейра), Hawthorn Suites By Wyndham Dubai (Дубай), Le Meridien Al Aqah Beach Resort (Фуджейра), Waldorf Astoria Ras Al Khaimah (Рас-ель-Хайма).

Яскрава зима з TUI Ukraine: раннє бронювання відкриває горизонти

Любителі захоплюючого екшен на гірськолижних курортах оцінять поїздки по привабливим цінам в Італії, Андорру, Австрію. Курорти в цих країнах порадують доглянутими схилами, зручною логістикою (це особливо важливо для лижників і сноубордистів) і змістовним апре-скі.

Про компанії

Туроператор TUI Ukraine надає послуги з туристичного обслуговування більш ніж в 200 турагентствах мережі бренду. Організовує поїздки в десятки країн світу, входить в міжнародний холдинг TUI Group з головним офісом в Німеччині.

Контакти: 0 (800) 500 394 (з України)

Докладніше на сайті: www.tui.ua