ua en ru

Ахметов отримав нагороду УЄФА за внесок у розвиток футболу в Україні

Ахметов отримав нагороду УЄФА за внесок у розвиток футболу в Україні Фото: Рінат Ахметов отримав спеціальну нагороду з рук президента УЄФА Олександера Чеферіна (shakhtar.com)

Бізнесмен Рінат Ахметов отримав нагороду UEFA (Football Leadership Award). Вона присвячена 85-річчю "Шахтаря" та 25-річчю президентства Ахметова в клубі.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на прес-службу ФК "Шахтар".

За словами Ахметова, насправді спеціальна нагорода УЄФА за внесок у розвиток українського та європейського футболу адресована всьому колективу ФК "Шахтар" та його вболівальникам.

"Будь-яка нагорода для мене - це не моя заслуга, це заслуга всього колективу футбольного клубу "Шахтар", і, звичайно ж, перш за все наших вболівальників. Тому все, що адресовано мені, я адресую всій родині футбольного клубу "Шахтар", усім нашим уболівальникам", - сказав Рінат Ахметов.

Він наголосив, що пріоритетом для "Шахтаря" залишається грати в сміливий, інтелектуальний, якісний футбол, який доставлятиме радість уболівальникам в Україні.

"Все, що я роблю, я роблю, перш за все, для вболівальників. Тому мені здається, це дуже важливо. Уболівальники хочуть бачити якісну, красиву, атакуючу гру. Ми все робимо для того, щоб у наших руках були трофеї, і вони отримували величезне задоволення від гри", - зазначив Рінат Ахметов.