ua en ru

РФ завершила експертизу останків загиблих у катастрофі А321

РФ завершила експертизу останків загиблих у катастрофі А321 Фото: віце-губернатор Санкт-Петербурга Ігор Албін

Слідком РФ підготував графік, згідно з яким родичі загиблих будуть ознайомлені з матеріалами справи

Російська Федерація завершила експертизу генетичних останків загиблих в авіакатастрофі А321 над Синайським півостровом... Про це повідомляє прес-служба апарату віце-губернатора Санкт-Петербурга Ігоря Албіна.

"Міський штаб, утворений 31 жовтня в зв'язку з авіакатастрофою Airbus A321 над Синайським півостровом, приступає до завершального етапу роботи. Завершена генетична експертиза доставлених з Єгипту загиблих в теракті, в Центрі судово-медичної експертизи у м. Москві проведені основні роботи по молекулярно-генетичній ідентифікації. Частина генетичного матеріалу залишається в роботі", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, слідчим комітетом РФ підготовлений і переданий в штаб календарний графік, відповідно до якого родичі загиблих громадян будуть запрошуватися слідчими органами для ознайомлення з матеріалами слідства та оформлення документів для поховання останків тіл загиблих.

"Робота штабу триватиме до вирішення всіх питань, пов'язаних з траурними заходами і наданням соціальної, психологічної та фінансової допомоги кожній родині загиблих у цій страшній авіакатастрофі. До роботи штабу підключені практично всі райони Санкт-Петербурга і наші колеги з адміністрацій суб'єктів Федерації, дипломатичні місії сусідніх держав", - повідомив Албін.

Нагадаємо, 31 жовтня 2015 року, сталася катастрофа російського літака в Єгипті, на борту якого знаходилися 224 людини. Серед загиблих четверо українців.