ua en ru

РФ може задіяти в Горлівці спецназ для придушення конфлікту "місцевої влади", - розвідка

РФ може задіяти в Горлівці спецназ для придушення конфлікту "місцевої влади", - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

В Горлівці розпочата комплексна перевірка "правоохоронних органів та органів виконавчої влади"

Росія може задіяти в Горлівці спецназ для придушення конфлікту між донецьким та горлівським угрупованнями. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

Відзначають, що донецьке угруповання намагається призначити на ключові посади у владі Горлівки своїх представників.

"В таких умовах невдоволення діями донецького угруповання зростає як на рівні "регіональної еліти", так і серед місцевих жителів. Зазначене може призвести до силового конфлікту між двома ворогуючими сторонами. Не виключається участь у них спеціальних підрозділів ЗС РФ (досвід "груп врегулювання бізнесу", що застосовувалися "Моторолою" та "Гіві")", - відзначають в повідомленні.

Також повідомляється, що у місті розпочата комплексна перевірка "правоохоронних органів та органів виконавчої влади", за результатами якої очікуються масові звільнення "посадовців". На сьогодні порушено "кримінальну справу" щодо "начальника управління охорони здоров’я Горлівської міської адміністрації" за фактами розкрадання гуманітарної допомоги.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 4 травня На тимчасово окупова...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 4 травня 2017 р.

Нагадаємо, у Горлівці загострилося протистояння між кримінальними угрупованнями. Донецьке угруповання намагається призначити в органи управління міста своїх представників.

У Горлівці загострилося протистояння між кримінальними угрупованнями
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/gorlovke-obostrilos-protivostoyanie-mezhdu-1493883454.html