ua en ru

У Горлівці загострилося протистояння між кримінальними угрупованнями, - розвідка

У Горлівці загострилося протистояння між кримінальними угрупованнями, - розвідка Фото: Горловка

Донецьке угруповання намагається призначити своїх представників в Горлівці

На тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей активізувалось протистояння між місцевими кримінальними угрупованнями за політичний вплив та розподіл матеріальних ресурсів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Представник “донецького угруповання” т.зв. “мер м. Горлівка” І.Приходько встановив особистий контроль над усіма сферами міського управління. У місті фіксуються численні випадки перерозподілу активів сектору приватної торгівлі із залученням представників криміналітету", - відзначають у розвідці.

Повідомляється, що через побоювання "податкових" перевірок значна кількість підприємців згорнули власний бізнес. Проте, навіть у таких випадках від місцевих бізнесменів вимагають надання доступу до місць зберігання товару для його опису та конфіскації продукції українського виробництва.

Для запобігання відновленню впливу “горлівських”, “донецькі” намагаються призначити на ключові посади у владі м.Горлівка своїх представників.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 4 травня На тимчасово окупова...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 4 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що на Донбасі п'яні російські військові влаштували стрілянину, один з них загинув. Крім того, один військовослужбовець помер у результаті передозування наркотиками.

На Донеччині п'яні російські військові влаштували стрілянину, один з них загинув
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/donbasse-pyanye-rossiyskie-voennye-ustroili-1493797154.html
На Донеччині п'яні російські військові влаштували стрілянину, один з них загинув
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/donbasse-pyanye-rossiyskie-voennye-ustroili-1493797154.html