ua en ru

РФ задіяла на навчаннях у Білорусі більше військових, ніж заявляла, - Столтенберг

РФ задіяла на навчаннях у Білорусі більше військових, ніж заявляла, - Столтенберг Фото: Йенс Столтенберг (president.gov.ua)

Це відзначили багато учасників засідання

Російська Федерація задіяла на навчаннях в Білорусі "Захід 2017" більше військових, ніж заявляла. Про це у Брюсселі після засідання ради НАТО-Росія заявив генсек Альянсу Йенс Столтенберг, передає журналіст Тері Шульц Twitter.

"Багато союзники вказали на те, що була розбіжність між задіяними російськими військовими на навчаннях в Білорусі і заявленими Росією", - повідомила вона.

Нагадаємо, раніше Столтенберг заявив, що немає доказів, що військові Російської Федерації (РФ) залишилися в Білорусі після навчань "Захід-2017".

Союзники НАТО поставили питання про те, чи справді російські війська покинули Білорусь. Столтенберг заявив, що немає доказів, що вони залишилися", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, раніше генсек НАТО заявив, що альянс і РФ існують фундаментальні розбіжності щодо України. "Поліпшення ситуації з безпекою на сході України залишається пріоритетом для повного здійснення мінських угод", - заявив Столтенберг.