ua en ru

У РФ затримали ймовірного вбивцю інкасаторів "ПриватБанку" в 2015

У РФ затримали ймовірного вбивцю інкасаторів "ПриватБанку" в 2015 Фото: інкасатори "Приватбанку"

Зловмисники були затримані 22 жовтня в Санкт-Петербурзі

Поліція Санкт-Петербурга (Російська Федерація) затримала підозрюваного у вбивстві трьох інкасаторів "ПриватБанку" в Чернігівській області у 2015 році. Про це повідомляє "Фонтанка".

"Збірна команда поліцейських Петербурга з оперативників різних підрозділів затримала двох громадян України. Один з них знаходиться в міжнародному розшуку за вбивство в 2015 році трьох інкасаторів у Чернігівській області. Другий - мовчить. Проживали вони нелегально", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, зловмисники були затримані 22 жовтня в Санкт-Петербурзі на вулиці Фрунзе у Московському районі.

Наголошується, що підозрюваний у вбивстві інкасаторів "ПриватБанку" Олександр Маклюк на початку грудня 2015 року був оголошений у міжнародний розшук з заочною мірою запобіжного заходу - арешт.

Затримання ймовырного вбивці інкасаторів "ПриватБанку" на своїй сторінці в Facebook прокоментував заступник голови правління банку Олег Гороховський.

"Рівно рік тому в Чернігові стався напад і вбивство трьох наших інкасаторів. І ось рівно через рік вбивця спійманий. Допомагаємо йому повернутися на Батьківщину. Готуємо гідну зустріч", - написав він.

Ровно год назад в Чернигове произошло нападение и убийство трех наших инкассаторов. И вот ровно через год убийца пойман. Помогаем ему вернуться на Родину. Готовим достойную встречу.

Опубліковано Олегом Гороховским 23 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в липні українські правоохоронці затримали співробітника СБУ, причетного до нападу на інкасаторів під Харковом.