ua en ru

РФ відновила роботу пункту пропуску "Донецьк", не працюють "Новошахтинськ" і "Куйбишево"

Росія відновила роботу пункту пропуску "Донецьк" на кордоні з Україною, не працюють пункти пропуску "Новошахтинськ" і "Куйбишеве".

Росія відновила роботу пункту пропуску "Донецьк" на кордоні з Україною, не працюють пункти пропуску "Новошахтинськ" і "Куйбишеве". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Південного митного управління Федеральної митної служби РФ.

"13 липня 2014 року об 11 годині посадові особи митного поста "Донецьк" Міллеровської митниці були евакуйовані в безпечне місце після нового обстрілу прикордонній території з боку України в районі суміжного пункту пропуску Ізварине. 14 липня 2014 року о 9 годині особовий склад митного поста "Донецьк" Міллеровської митниці повернувся на робочі місця. Пропуск фізичних осіб і транспортних засобів через кордон був відновлений", - наголошується у повідомленні.

"Станом на 9:00 за московським часом 14 липня пропуск фізичних осіб і транспортних засобів через митні пости "Новошахтинськ" Ростовської митниці, "Куйбишеве" Таганрозької митниці не здійснювався через припинення роботи суміжних постів в Україні. Посадові особи російських митних постів знаходяться на місцях і готові до здійснення пропуску фізичних осіб і транспортних засобів через кордон", - додається у повідомленні.