ua en ru

РФ може спростити видачу російського громадянства біженцям з Донбасу, - ІС

РФ може спростити видачу російського громадянства біженцям з Донбасу, - ІС Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

У ДНР поширюється інформація про підготовку відповідного закону в Росії

У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" поширюється інформація про те, що в Державній думі Росії готують законопроект щодо спрощення видачі російського громадянства біженцям з окупованого Донбасу. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За його словами, продюсер російського телеканалу "Росія 1", який координує роботу російських телеканалів в ЛДНР, поширив в ДНР інформацію про те, що найближчим часом у Державній думі РФ буде прийнятий законопроект про спрощений порядок отримання російського громадянства для біженців з окупованого Донбасу.

"Законопроектом, за його словами, передбачено автоматичне надання громадянства особам, що виїхали з території ЛДНР в результаті бойових дій і легально працюючим в РФ. Головним його автором є лідер КПРФ Геннадій Зюганов", - зазначив Тимчук.

Крім того, він додав, що на підтримку даного законопроекту російські ЗМІ готують сюжети, в яких Україну звинуватять у розпалюванні війни на Донбасі.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». На протяжении прошедших выходных (28-29.10.2017) сетью группы...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 30 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Тимчук повідомив, що в ЛНР активізують виявлення прихильників України серед молоді.