ua en ru

У ЛНР активізують виявлення прихильників України серед молоді, - Тимчук

У ЛНР активізують виявлення прихильників України серед молоді, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Списки "неблагонадійних" планується передавати силовим структурам ЛНР

У самопроголошеній "Луганській народній республіці" мають намір створити структури для виявлення прихильників України серед молоді. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За словами Тимчука, на окупованій території громадська організація "Союз комуністів Луганщини" разом з так званим "міністерством державної безпеки ЛНР" розглядає можливість створення молодіжного об'єднання "Юний Дзержинець".

"До участі в діяльності цієї структури планується залучати "патріотично" налаштованих молодих людей, які повинні виявляти прихильників України в навчальних закладах ЛНР, а також здійснювати моніторинг мережі Інтернет та надавати інформацію про "неблагонадійних" осіб "органам безпеки" ЛНР", - повідомив Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». На протяжении прошедших выходных (28-29.10.2017) сетью группы...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 30 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області СБУ затримала інформатора бойовиків. Крім того, під час обшуку за місцем його проживання оперативники виявили зброю.