ua en ru

У РФ помер перший легальний мільйонер СРСР

У РФ помер перший легальний мільйонер СРСР Фото: Артем Тарасов

Артем Тарасов помер від пневмонії

Перший легальний мільйонер СРСР Артем Тарасов помер від пневмонії. Про це повідомляє "Російська газета".

За даними видання, він намагався лікуватися самостійно. Також повідомляється, що підприємець помер у себе вдома в Москві.

Також Тарасов в 1987 році створив один з перших кооперативів в СРСР, а вже через два роки заявив по телебаченню, що став першим легальним мільйонером в країні. У 1990 році став народним депутатом РРФСР.

Як повідомляється, він емігрував до Великобританії, проте повернувся в Росію і був обраний до Держдуми першого скликання. У 1996 році висувався кандидатом в президенти, але в підсумку не брав участь у виборах, так як його не зареєстрували. У минулому році балотувався до Держдуми від партії "Яблуко".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що останнім часом Росія наростила військову присутність на кордоні з Україною трьома мотострелковыми дивізіями, які призначені для ведення швидких наступальних дій. Організаційно-штатна структура, озброєння і військова техніка, яка надходить на їх комплектування, свідчить про те, що ці російські дивізії є за своєю суттю ударними і призначені для ведення швидких наступальних дій.