ua en ru

РФ стягнула до кордону з Україною 3 дивізії для швидкого наступу, - ЗСУ

РФ стягнула до кордону з Україною 3 дивізії для швидкого наступу, - ЗСУ Фото: Віктор Муженко (wikipedia.org)

Йдеться про три мотострілецькі ударні російські дивізії

Останнім часом Росія наростила військову присутність на кордоні з Україною трьома мотострілецькими дивізіями, які призначені для ведення швидких наступальних дій. Про це 23 липня 2017 року повідомляє прес-служба Генерального штабу Збройних Сил України у Facebook.

"Організаційно-штатна структура, озброєння, та військова техніка, яка надходить на їхнє комплектування, свідчить про те, що ці російські дивізії є по своїй суті ударними і призначені для ведення швидких наступальних дій", - заявив із цього приводу начальник Генерального штабу - Головнокомандувач ЗСУ генерал армії Віктор Муженко.

Кордон Держави

Останнім часом Росія наростила військову присутність на кордоні з Україною трьома мотострілецькими дивізіями. - Організаційно-штатна структура, озброєння, та військова техніка яка надходить на їх комплектування свідчить про те, що ці російські дивізії є по своїй суті ударними і призначені для ведення швидких наступальних дій, - зазначив з цього приводу начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних сил України генерал армії України Віктор Муженко. Як ми убезпечуємо російсько-український кордон - у сюжеті, що вийшов на 5 каналі сьогодні.

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 23 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що наглядові патрулі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ), яких заблокували на блокпосту в окупованому Новоазовську (Донецька область), зафіксували рух військового транспорту від кордону з Російською Федерацією.