ua en ru

У Росії створять молодіжний військово-патріотичний рух

У Росії створять молодіжний військово-патріотичний рух Фото: Володимир Путін

Рух "Юнармія" має стартувати 1 вересня

У Російській Федерації створять Всеросійський військово-патріотичний рух "Юнармія", який почне свою роботу 1 вересня. Про це повідомив статс-секретар, заступник міністра оборони РФ Микола Панков, повідомляє "Інтерфакс".

"У повному обсязі рух "Юнармія" має стартувати 1 вересня цього року...Організаційні питання щодо створення юнармійського руху, включаючи Всеросійський зліт планується вирішити до літа. У ряді регіонів передбачається запустити пілотний проект створення та розвитку юнармійського руху", - сказав він, зазначивши, що в даний час підготовлені зразки форми одягу і атрибутики юнармійців, розроблений типовий календарний план роботи на рік.


Він також повідомив, що вже опрацьована структура юнармійського руху з прив'язкою до місць дислокації російських військових частин, військово-навчальних закладів, інфраструктури ДОСААФ і Центрального спортивного клубу армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Російської Федерації Володимир Путін оголосив про створення Національної гвардії РФ на базі Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Росії.