ua en ru

РФ розповсюджує інформацію про активізацію бойових дій у Луганської області, - розвідка

РФ розповсюджує інформацію про активізацію бойових дій у Луганської області, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Місцевим мешканцям пропонують евакуювати дітей та осіб похилого віку в напрямку РФ

Військовослужбовці Російської Федерації розповсюджують інформацію про активізацію бойових дій у Луганської області. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Центром інформаційного протиборства (Новочеркаськ) Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ розповсюджується інформація стосовно активізації бойових дій на території Луганської області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, місцевим мешканцям пропонують евакуювати дітей та осіб похилого віку в напрямку РФ, а також підготувати необхідний запас продовольства та питної води.

"При цьому, співробітниками центру здійснюються активні інформаційні заходи, спрямовані на звинувачення сил АТО у порушенні Мінських домовленостей та міжнародного права", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 26 січня Центром інформаційно...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 26 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розвідка повідомляє про зростання кількості злочинів на Донбасі, скоєних військовими РФ.