ua en ru

Розвідка повідомляє про зростання кількості злочинів на Донбасі, скоєних військовими РФ

Розвідка повідомляє про зростання кількості злочинів на Донбасі, скоєних військовими РФ Фото: військові РФ на Донбасі

Зокрема, військових РФ звинувачують у пограбуванні продуктового магазину

Розвідка повідомляє про зростання кількості злочинів на окупованому Донбасі, скоєних військовослужбовцями Російської Федерації. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Незважаючи на особливі заходи російської окупаційної влади, спрямовані на профілактику протиправної діяльності, продовжує зростати кількість злочинів скоєних військовослужбовцями, в тому числі громадянами РФ", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, місцеві мешканці звинувачують військових РФ у пограбуванні продуктового магазину на місцевому ринку у населеному пункті Безіменне.

"Місцеві мешканці н.п.Безіменне звинувачують військовослужбовців 9 окремого штурмового полку морської піхоти з числа громадян РФ у крадіжках та незаконному заволодінні майном. Зокрема, у пограбуванні в ніч з 23 на 24 січня 2017 року продуктового магазину на місцевому ринку", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 26 січня Центром інформаційно...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 26 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області російські війська обстріляли Новозванівку з "Градів".