ua en ru

РФ проводить примусову мобілізацію для проходження служби на Донбасі, - розвідка

РФ проводить примусову мобілізацію для проходження служби на Донбасі, - розвідка Фото: в РФ проводять примусову мобілізацію для служби на Донбасі

Такі випадки спостерігаються на території Ростовської і Воронезької областей та Краснодарського краю

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявляє, що російське окупаційне командування спільно із співробітниками Федеральної служби безпеки РФ нарощують заходи примусової мобілізації, зокрема, шляхом фальсифікації кримінальних правопорушень. Про це повідомляє прес-служба розвідки на сторінці у соцмережі Facebook.

"З огляду на проблеми з комплектуванням особовим складом 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, а також масові випадки відмови продовжувати участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України, російське окупаційне командування, спільно із співробітниками ФСБ РФ, нарощують заходи “примусово-добровільної” мобілізації у т.ч. шляхом фальсифікації кримінальних правопорушень", - зазначається в повідомленні.

Підкреслюється, що з початку вересня на території Ростовської та Воронезької областей, а також Краснодарського краю РФ та тимчасово окупованих територіях України зросла кількість випадків, коли особам, затриманим за дрібні правопорушення, навмисно підкидається зброя, набої, вибухові речовини та засоби підриву для примушення до підписання контрактів щодо проходження військової служби під загрозою кримінального переслідування.

Обстановка в зоні АТО станом на 26 вересня На тимчасово окупованих територіях сходу України противник продовжує порушу...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 26 вересня 2016 р.

Нагадаємо, лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук заявляє, що бойовикам самопроголошеної "Донецької народної республіки" доручили до 1 листопада створити підсобні господарства "для самозабезпечення".