ua en ru

РФ провела на Донбасі постановочні зйомки відбиття нападу "української ДРГ", - розвідка

РФ провела на Донбасі постановочні зйомки відбиття нападу "української ДРГ", - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Підготовкою пропагандистських матеріалів займається російський Центр інформаційного протиборства

Російська Федерація провела на окупованому Донбасі постановочні зйомки відбиття нападу "української диверсійної групи", до яких залучалися представники російських ЗМІ. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, підготовкою пропагандистських матеріалів антиукраїнської спрямованості займається Центр інформаційного протиборства Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО ЗС РФ.

"6 березня ц.р. у районі н.п.Розкішне фахівцями Центру із залученням особового складу та військової техніки (близько 50 одиниць) 2 АК проведено зйомки постановочного відео з відбиття нападу "української диверсійної групи". До зйомок “результатів відбиття нападу української ДРГ” з представленням “захоплених трофеїв” залучались представники російських ЗМІ", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 7 березня У з’єднаннях і части...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 7 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через підрив на власному мінному полі на Донбасі загинули 2 військових РФ, 6 поранено.