ua en ru

Через підрив на власному мінному полі на Донбасі загинули 2 військових РФ, 6 поранено, - розвідка

Через підрив на власному мінному полі на Донбасі загинули 2 військових РФ, 6 поранено, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Броньована бойова машина, у якій перебував особовий склад військових РФ, відновленню не підлягає

Через підрив на власному мінному полі на окупованому Донбасі загинули 2 військовослужбовців Російської Федерації, ще 6 поранено. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, військові РФ на Донбасі продовжують нести небойові втрати особового складу та техніки через слабку підготовку та недбале ставлення до виконання службових обов’язків.

"У 6 окремому мотострілецькому полку (Кадіївка) 2 АК двоє військовослужбовців загинуло та шість поранено при підриві на власному мінному полі. Броньована бойова машина, у якій перебував особовий склад, відновленню не підлягає", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 7 березня У з’єднаннях і части...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 7 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що слідчий комітет РФ заявив про встановлення військового ЗСУ, причетного до "обстрілу" Донбасу з "Точки-У".