ua en ru

РФ поставляє бойовикам на Донбас прострочені боєприпаси і продукти

РФ поставляє бойовикам на Донбас прострочені боєприпаси і продукти Фото: військові РФ на Донбасі

РФ поставляє військовим на Донбас заморожену 56 років тому рибу

Російська Федерація поставляє бойовикам на окупований Донбас прострочені боєприпаси і продукти харчування. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Складна фінансово-економічна обстановка в Росії змушує її військово-політичне керівництво максимально скорочувати фінансове утримання російських окупаційних військ на Сході України. Зменшення фінансування компенсується постачанням боєприпасів та продуктів харчування зі складів довгострокового зберігання, які не відповідають стандартам якості", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, згідно з повідомленням, 17 вересня у районі н.п.Сніжне під час проведення стрільб зі 122-мм РСЗВ “Град” виявлено непридатність до застосування більше 30% боєприпасів.

"На військові продовольчі бази 1 АК (Донецьк) ЗС РФ для забезпечення харчуванням особового складу доставлено заморожену рибу з державного резерву РФ, закладену на зберігання у 1960 році", - додають у відомстві.

Крім того, зазначається, що протягом літнього періоду неодноразово відмічались випадки госпіталізації особового складу через отруєння простроченими м’ясними консервами у 5 мотострілецькій бригаді (Макіївка) та 11 окремому мотострілецькому полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях України станом на 18 вересня Противник продовжує порушувати режим припин...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 18 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розвідка зафіксувала одного загиблого та 3 поранених військових РФ на Донбасі.