ua en ru

РФ і Польща домовилися про продовження вантажоперевезень між країнами

РФ і Польща домовилися про продовження вантажоперевезень між країнами Фото: заступник міністра транспорту РФ Микола Асаул

Кожна сторона отримає по 170 тисяч дозволів, з яких 30 тисяч виділено для третіх країн

Російська Федерація і Польща в ході переговорів в Гданську (Польща) підписали договір про обмін дозволами на вантажні автоперевезення до кінця 2016 року. Про це заявив глава російської делегації, заступник міністра транспорту РФ Микола Асаул, повідомляють "РИА Новости".

"Ми підписали протокол, обмінялися кількістю дозволів, яка нас повністю влаштовує. Воно відповідає пропорціям, які діяли попередні три роки, які ми домовлялися ще в Сочі попереднім заступником міністра, і ми абсолютно задоволені", - повідомив він.


Як повідомляється, Асаул також додав, що кожна сторона отримає 170 тисяч дозволів, яких 30 тисяч виділено для третіх країн.

Зазначається, що обмін новими квотами відбудеться після того, як набуде чинності новий наказ Мінтрансу РФ, який зараз знаходиться на реєстрації в Мін'юсті РФ.

"Поточні квоти продовжено до моменту виходу документа", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вантажоперевезення між Росією і Польщею можуть бути тимчасово припинені після 15 квітня 2016 року в у разі, якщо сторони не домовляться про квоти на дозволи на поточний рік.