ua en ru

РФ обіцяє виділити Криму 6 млрд дол., - заступник голови Радміну АРК

Росія готова проінвестувати через інвестиційний проект до 5 млрд дол. в економіку Криму і надати допомогу в розмірі 1 млрд дол. на рішення соціальних і економічних проблем.

Росія готова проінвестувати через інвестиційний проект до 5 млрд дол. в економіку Криму і надати допомогу в розмірі 1 млрд дол. на рішення соціальних і економічних проблем. Про це на прес-конференції в Сімферополі 1 березня повідомив перший заступник голови Ради міністрів АРК Рустам Теміргалієв, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, міністр фінансів АРК Володимир Левандовський в даний час знаходиться в Москві, де ведуться переговори про виділення коштів на економічний і соціальний розвиток Криму. При цьому обговорюються окремі юридичні механізми допомоги.

"Росія найближчим часом готова проінвестувати через інвестиційний проект до 5 млрд дол. в економіку Криму, і надати допомогу в розмірі 1 млрд дол. на рішення соціальних і економічних проблем. У зв'язку з цим кримський уряд гарантує всім кримчанам своєчасну виплату зарплат, пенсій та інших соціальних платежів", - сказав Темиргалієв.