ua en ru

У результаті вибуху на нафтопереробному заводі у США постраждали 20 людей

У результаті вибуху на нафтопереробному заводі у США постраждали 20 людей Фото: вибух (US_EnergyNow twitter)

Вказано, що п'ять осіб госпіталізовані

У США стався вибух на нафтопереробному заводі у місті Сьюпіріор штату Вісконсін, у результаті якого постраждали щонайменше 20 осіб, передає видання Express.

"Чиновники сказали, що щонайменше 20 людей були поранені, п'ятеро осіб забрали до лікарні", - зазначає видання.

Several injured in Superior, Wisconsin, refinery explosion

REFINERY ROCKED: A powerful explosion at the Husky Energy oil refinery in Superior, Wisconsin, has injured several people, with the blast creating a thick plume of smoke and triggering mandatory evacuations in the area. https://abcn.ws/2Hx6zZm

Опубліковано ABC World News Tonight with David Muir 26 квітня 2018 р.

Вказано, що вибух стався о 10 ранку за місцевим часом у четвер, 26 квітня. При цьому евакуацію людей було припинено в п'ятницю о шостій ранку.

Підкреслимо, що Associated Press повідомляє про 11 поранених осіб. Агентство зазначає, що наразі обстановка безпечна та стабільна. На місці працюють співробітники рятувальної служби.

Крім того, вибухи нафтопереробного заводу стали причиною поширення пожежі, яку успішно загасили через кілька годин.

Даних про загиблих поки немає. Населення Суперіор - 27 тисяч осіб.

Групи слідчих двох федеральних агентств відправлені для розслідування причин вибуху. Рада з хімічної безпеки США повідомила, що напередодні завод був закритий для підготовки до ремонту.

Нагадаємо, у Таллінні загорівся завод з переробки відходів RagnSells, до гасіння залучено велику кількість рятувальників і техніки.