ua en ru

В результаті вибух автомобіля ОБСЄ на Донбасі загинув громадянин Великобританії, - Геращенко

В результаті вибух автомобіля ОБСЄ на Донбасі загинув громадянин Великобританії, - Геращенко Фото: Антон Геращенко прокоментував вибух автомобіля ОБСЄ на Донбасі

Крім того, в результаті вибуху автомобіля ОБСЄ на Донбасі була контужена громадянка Німеччини

В результаті вибух автомобіля ОБСЄ на Донбасі загинув громадянин Великобританії. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в Facebook.

"Сьогодні ще один іноземний громадянин став жертвою агресії Росії проти України. В результаті вибуху міни на окупованій території України в Луганській області загинув співробітник місії ОБСЄ, громадянин Великобританії, Джозеф Стоун", - написав він.

Крім того, за інформацією Геращенка, в результаті вибуху автомобіля ОБСЄ на Донбасі була контужена громадянка Німеччини Іва Гнелин.

"За наявною інформацією вона доставлена в лікарню міста Луганська і їй надана медична допомога", - написав він.

Також Геращенко заявив, що оскільки вибух автомобіля ОБСЄ стався на окупованій частині території України, українські правоохоронні органи "природно, не будуть допущені до проведення об'єктивного розслідування окупаційною адміністрацією".

"Станом на зараз, відомо, що одна з двох машин місії ОБСЄ зачепила колесом узбіччя дороги, після чого стався вибух. Очевидно, що співробітники місії ОБСЄ стали жертвами тотального мінування терористами доріг на окупованій частині України. Які природно не поставили в місцях, в яких буває миротворча місія ОБСЄ табличку "Обережно міни!", - додав Геращенко.

Сьогодні ще один іноземний громадянин став жертвою агресії Росії проти України. В результаті вибуху міни на оккупи...

Опубліковано Антоном Геращенком 23 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше видання Reuters з посиланням на представника міністерства закордонних справ Австрії (країна головує в ОБСЄ) повідомляло, що в результаті вибуху автомобіля ОБСЄ на Донбасі загинув американець.