ua en ru

Унаслідок штовханини під Радою постраждав поліцейський, є затриманий

Унаслідок штовханини під Радою постраждав поліцейський, є затриманий Фото: затримання кривдника поліцейського (прес-служба НПУ)

Чоловік із наметом ударив правоохоронця по голові, від чого він утратив свідомість і впав на землю

Унаслідок штовханини біля Верховної Ради України 22 жовтня 2017 року постраждав поліцейський, його кривдника затримали правоохоронці. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Зазначено, що сьогодні близько 18:30 з боку вулиці Шовковична невідомий спробував пронести намет на територію містечка мітингувальників та спровокував конфлікт із правоохоронцями. У результаті, як доповіли у відомстві, виникла штовханина, внаслідок якої співробітник Подільського управління поліції отримав черепно-мозкову травму.

"За попередньою інформацією, чоловік ударив правоохоронця по голові, від чого він утратив свідомість і впав на землю. Потерпілому надають допомогу лікарі "швидкої", а правопорушника затримали для встановлення усіх обставин інциденту", - йдеться в повідомленні.

У поліції розповіли, що ця подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліціі. Наразі проводиться перевірка для встановлення особи затриманого та обставин правопорушення, за результатами якої буде надана правова кваліфікація події.

Унаслідок штовханини під Радою постраждав поліцейський, є затриманийУнаслідок штовханини під Радою постраждав поліцейський, є затриманийУнаслідок штовханини під Радою постраждав поліцейський, є затриманий

Фото: інцидент під Радою (прес-служба НПУ)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що неподалік Верховної Ради мітингувальники, які підтримують колишнього голову Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі, намагаються розблокувати машину зі звукопідсилювальною технікою.