ua en ru

В результаті тайфуну в Японії понад 50 людей отримали поранення

В результаті тайфуну в Японії понад 50 людей отримали поранення Фото: тайфун (twitter.com-VAMPSUK)

Через тайфун у вівторок скасували 65 авіарейсів рейсів

В результаті тайфуну "Нору" в Японії постраждали понад 50 людей, стихія викликала повінь та спричинила матеріальні збитки. Про це повідомляє AFP.

"Тайфун "Нору", що просунувся на захід Японії в понеділок, перш ніж промайнути через головний острів Хонсю, спричинив повінь і матеріальні збитки. Число поранених склало 51 особу", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, у вівторок через тайфун були скасовані 65 авіарейсів. Відзначається, що тайфун знаходився в 40 кілометрах від узбережжя північної префектури Ніїгата в 13:00 за місцевим часом у вівторок, 8 серпня 2017 року, повільно рухаючись на північний схід.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тайфун "Нору" наближається до основних островів Японії, накриваючи південну частину країни сильним дощем і сильними вітрами. В результаті удару тайфуну по південних островів Японії загинули дві людини.

У суботу чоловік у віці 60 років на південному острові Якушима помер після того, як ударився головою в результаті сильного пориву, викликаного тайфуном. Крім того, інший чоловік у віці 80 років на сусідньому острові Танегасіма потонув у той же день, перевіряючи свій човен.