ua en ru

В результаті стрілянини на виборчій дільниці в Туреччині загинуло 3 людини

В результаті стрілянини на виборчій дільниці в Туреччині загинуло 3 людини Фото: в результаті стрілянини на виборчій дільниці в Туреччині загинуло 3 людини

Конфлікт стався між двома сім'ями з-за політичних розбіжностей

В результаті стрілянини на виборчій дільниці в провінції Дыярбакыр в Туреччині загинуло вже три людини. Про це повідомляє Al Jazeera Turk.

"Конфлікт стався між двома сім'ями в турецькій провінції Діярбакир з-за розбіжностей у політичних поглядах. В результаті перестрілки загинуло три людини", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні під час референдуму в турецькій провінції Дыярбакыр, в селі Ябанарды, сталася перестрілка, раніше повідомлялося про двох загиблих, ще дві людини були у важкому стані. У селі підвищені заходи безпеки, поліція почала розслідування інциденту.

Сьогодні, 16 квітня 2017 року, в Туреччині проходить референдум щодо переходу до президентської системи правління і, відповідно, розширення повноважень президента країни Реджепа Ердогана. Опитування показують, що число прихильників і противників реформи приблизно однакове.