ua en ru

В результаті зіткнень в Єревані постраждали 45 осіб, 25 із них поліцейські

В результаті зіткнень в Єревані постраждали 45 осіб, 25 із них поліцейські Фото: зіткнення в Єревані

Між демонстрантами в Єревані спалахнула бійка

В результаті зіткнень у захопленого будівлі поліції у Єревані (Вірменія) постраждали 45 осіб, 25 з них поліцейські. Про це повідомляє місцеве видання "Новини Вірменії".

"Одинадцять з них поліцейські. Стан двох осіб оцінюється як важкий. Один отримав травму голови та струс мозку. Ще один поліцейський отримав отруєння газом", - йдеться в повідомленні.


Ситуація у захопленої будівлі полку патрульно-постової служби поліції в Єревані загострилася ввечері в середу. Присутні біля будівлі прихильники захопили будівлю озброєних осіб зажадали вирішити питання з їх харчуванням. Зокрема, вони хочуть, щоб їжу їм підвозили не поліцейські, а опозиційний депутат Нікол Пашинян. Після цього, вони спробували прорвати поліцейський кордон.

Як наголошується, люди, що захопили будівлю поліції, вимагають звільнити лідера радикального опозиційного руху "Установчий парламент" Жирайра Сефіляна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що із захопленого відділення патрульно-постової служби в Єревані (Вірменія) були звільнені п'ять заручників.