ua en ru

В результаті пожежі у п’ятиповерхівці в центрі Києва загинув чоловік

В результаті пожежі у п’ятиповерхівці в центрі Києва загинув чоловік Фото: пожежа в Києві (facebook.com/MNSKyiv)

П’ятьох мешканців будинку евакуйовано

У центрі Києва пізно ввечері в суботу, 24 червня, виникла пожежа в житловій п’ятиповерхівці, у результаті одна людина загинула, п’ятьох евакуйовано. Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у м. Києві у Facebook.

"О 23:13 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в 5-поверховому житловому будинку по вул. Володимирській, 81-А", - йдеться у повідомленні.

Пожежно-рятувальні підрозділи, які прибули на місце виклику, встановили, що загорання виникло в одній із квартир на 5-му поверсі.

Повідомляється, що пожежа супроводжувалась сильним задимленням.

У прес-службі повідомили, що у квартирі, в якій сталася пожежа, було виявлено тіло чоловіка, а п’ятьох мешканців будинку евакуйовано.

"О 23:58 пожежу, на площі 30 кв. м, було локалізовано та о 00:14 25 червня – ліквідовано. Під час гасіння пожежі у палаючій квартирі виявлено тіло чоловічої статі, із житлового будинку евакуйовано та виведено на безпечну відстань 5 осіб", - розповіли у ДСНС.

До гасіння пожежі було залучено 8 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також близько 38 осіб особового складу.

Внаслідок пожежі в одному із житлових будинків загинула людина, евакуйовано 5 осіб 24 червня о 23:13 до оперативно-коор...

Опубліковано Головне управління ДСНС України в м.Києві 24 червня 2017 р.

Нагадаємо, у Донецькій області 24 червня 2017 року о 00:36 сталася пожежа на вулиці Торгова в місті Лиман, внаслідок якої загинула одна людина.